Apex Legends: Anmeldelse

apex legends anmeldelse

Apex Legends er et gratis battle royale-spil udviklet af Respawn Entertainment. Det foregår i det samme univers som spillet Titanfall, som også er udviklet af Respawn Entertainment. Det blev udgivet på Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One den 4. februar 2019. Kort efter at spillet var udgivet, fik det over 10 millioner downloads.

Faktaboks

  • Platform: Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One
  • Genre: Battle royale/action 
  • Udvikler: Respawn Entertainment
  • Udgivelsesdato: 4. februar 2019

Gameplay

Først så vælger du din figur, som har nogle egenskaber lidt ligesom Overwatch. Så bestemmer du (og dit team), hvor I skal lande, men så er der det, at en “jumpmaster” bestemmer, hvor man i sidste ende skal lande. Når I så er landet, gælder det (som i mange andre battle royale-spil) om at finde våben. Dem kan du finde på jorden, i crates eller airdrops. Og så er det tid til at kæmpe.

Grafikken

Spillet har rigtig god grafik i virkelig god kvalitet. Gør det så spillet sjovere, spørger du måske? Mit svar vil være ja, fordi det bliver sjovere at se på. Du kan neden under se et par billeder fra spillet.

Lyd/sound effects

Det har også nogle rigtig smooth sound effects, fx. reloadingen af et våben siger en meget realistisk klik-lyd, og skyde-lyden runger ud i lokalet (hvis du bruger højtaler).

Spil af samme genre

PlayerUnknown’s Battlegrounds, Call Of Duty’s Blackout og CS:GO’s nye Danger Zone og så ikke at forglemme Fortnite.

Konklusion

Min konklusion bliver, at det er et rigtig godt spil, men ikke bedste spil i verden. Fordi det virker lidt mærkeligt det med at vælge din figur, og de kan forskellige super powers. jeg ved ikke, om man bare skal vende sig til det men jeg vil give den.

8 out of 10 stars (8 / 10)

Galleri

apex legends anmeldelseapex legends anmeldelseapex legends anmeldelse